Nieuws

Recordopbrengst Rabo ClubSupport

Wij ontvingen van de Rabobank een check van maar liefst € 4.526, – (vorig jaar € 4.175, -) voor het verduurzamen van onze accommodatie. Iedereen die op onze vereniging heeft gestemd: heel erg bedankt! Samen met jullie zijn we trots op dit resultaat.

Naast de inmiddels bestelde ledverlichting op veld 6, bekijken we of we 12 van de bestaande kleedkamers in de hal kunnen herbouwen. Een groot deel van die mogelijke investering heeft dan te maken met nieuwe duurzamere installaties.

Rabo ClubSupport is meer dan alleen een financiële ondersteuning. Zo geeft de Rabobank ook workshops en ondersteunen ze via het delen van kennis en gebruiken van bestaande netwerken.

Extra € 1.000, – voor de vereniging?

We zien op social media soms erg leuke filmpjes van de lagere seniorenteams voorbijkomen. Voor hen en ieder ander nog even deze oproep:

Laat zien dat jouw club, Rohda Raalte dus, heel blij is met het opgehaalde bedrag van Rabo ClubSupport, door het te posten op social media. De meest originele post gaat er vandoor met nog een extra prijs van €1.000.-!

Je vindt alle voorwaarden op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/salland of ga naar rabobank.nl/salland.

LET OP: neem voor een publicatie eerst contact op met het bestuur via:
communicatie@RohdaRaalte.nl of Secretariaat@RohdaRaalte.nl

Voor jou geselecteerd

Naar boven