Nieuws

Inschrijfavond Rohda Raalte Voetbalkamp 2018

De Rohda Raalte Kampcommissie is al weer volop bezig met de organisatie van het Rohdakamp 2018. Kom jij in aanmerking en wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan aan vanaf vrijdag 6 april!

Het Rohdakamp is voor alle spelende jongens en meisjes van Rohda Raalte van tweedejaars JO9 tot en met de JO13 en vindt plaats op zaterdag 21 juli tot en met dinsdag 24 juli 2018.

Inschrijven kan vanaf vrijdag 6 april in de Rohda Raalte-kantine. Hoe? Lever het ingevulde formulier in de bijlage in bij een van de kampleiders op vrijdag 6 april 2018 tussen 19:30 uur en 20:30 uur. Je kunt dan gelijk terecht voor eventuele vragen bij een van de kampleiders of om al even kort kennis te maken.

We hebben weer 100 plekken beschikbaar en ervaring leert dat dit aantal snel bereikt is. Hebben we dit aantal bereikt zullen we werken met een reservelijst.

Wanneer: Vrijdag 6 april 2018
Tijdstip: vanaf 19:30 uur in de Rohda Raalte-kantine
Inschrijfformulier: Inschrijfformulier 2018

Na vrijdag 6 april blijft de inschrijving open mocht het maximale aantal deelnemers nog niet bereikt zijn. Het is vanaf zaterdag 7 april mogelijk om digitaal het inschrijfformulier te mailen. Inschrijfformulieren die we ontvangen vóór 7 april worden pas vanaf zaterdag 7 april in behandeling genomen!

Namens alle kampleiders,

Met vriendelijke groet,
Joep van den Enk & Jeroen Jansen(hoofdkampleiders)

Voor jou geselecteerd

Naar boven