Nieuws

Art Langeler (Bondscoach Jong Oranje) bezoekt Rohda Raalte

Deze avond komt Art Langeler, huidige coach van Jong Oranje en onder ander in het verleden hoofd opleidingen bij Psv, hoofdcoach van Pec Zwolle, maar vooral oud coach van ons eerste, langs om ons mee te nemen in diverse onderwerpen.

Hij zal ons onder ander wat vertellen over zijn verleden bij onze club en andere verenigingen waar hij heeft gewerkt, maar vooral is deze avond bedoeld om handvaten aan (on)ervaren coaches te geven die belangrijk zijn voor de ontwikkeling als coach zelf en ook voor het team. Dit betreft zowel op korte termijn als op de langere termijn. Ook zal hij zijn visie geven over de ontwikkelingen in het hedendaagse voetbal en wat daar de consequenties voor zijn zowel voor de grote Nederlandse clubs als wel de regionale verenigingen als Rohda Raalte.

Tevens vinden wij dit een mooi moment om op een andere manier met elkaar in gesprek te komen en/of met elkaar kennis te maken. Meeluisteren; meedenken en betrokken zijn is wederom het motto van deze bijeenkomst. Laten we de vereniging samen NOG beter maken.

Woensdag 11 april om 19:30 uur in de kantine van Rohda Raalte:
Gastspreker: Art Langeler (Coach Jong Oranje)

Programma
19:30 uur Inloop kantine
19:45 uur Presentatie Art Langeler
21:00 uur Mogelijkheid tot stellen van vragen
21:30 uur Afsluiting en gezellige samenzijn in de kantine

Wij hopen met deze avond een grote groep kaderleden te bereiken die actief zijn binnen onze vereniging. Om goed inzicht te krijgen in de opkomst voor deze avond graag het verzoek of je je komst wilt aanmelden via het volgende e-mailadres: jeugd@rohdaraalte.nl

Namens de jeugdcommissie en de werkgroep “de Coach maakt het verschil”,

Björn Spijker
Voorzitter “de coach maakt het verschil”

Voor jou geselecteerd

Naar boven