Nieuws

Voorbeschouwing Fc Winterswijk – ROHDA Raalte

Rohda Raalte reist aanstaande zondag naar de Achterhoek. In Winterswijk wordt er aangetreden tegen de plaatselijke Fc. De wedstrijd telt mee voor de 3e periode. Kan Rohda Raalte na de prima overwinning van afgelopen week een goed vervolg geven? We zullen het gaan zien in de komende drie uitwedstrijden.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte moet natuurlijk winnen om bovenin mee te blijven doen. Het kan natuurlijk nog altijd meestrijden om de eerste drie plekken, maar dan zal er hoe dan ook gewonnen moeten worden! In de thuiswedstrijd werd het maar liefst 7-1, nadat Rohda Raalte binnen 10 minuten op een 3-0 voorsprong stond. Zo makkelijk zal het dit keer vast en zeker niet gaan, Fc Winterswijk heeft er vast wel van geleerd. Toch hopen we dat dit wel weer het geval zal zijn!

De selectie van Rohda Raalte is weer schorsing vrij, daar waar er bij Fc Winterswijk wel een schorsing is van Lenn Redeker, een toch wel belangrijke speler voor de Achterhoekers. Bij Rohda Raalte zijn helaas Lars van Schooten en Demy Goedkoop geblesseerd.

De wedstrijd op Sportpark Jasper vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. Voogsgeerd. Hij wordt geassisteerd door Dhr. Toonen en Dhr. van Pommeren. Natuurlijk hopen we dat er weer vele Rohda Raalte-supporters mee zullen reizen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven