Nieuws

Nieuws van het bestuur

Het bestuur is voornemens om Marc Huijsmans tijdens de Algemene Ledenvergadering in november 2018 voor te dragen als bestuurslid technische zaken. Ben in ’t Veld is aftredend.

Voor velen zal Marc geen onbekende zijn: hij is ruim 40 jaar Rohda Raalte-lid. In zijn actieve tijd als voetballer heeft hij alle jeugdselecties doorlopen en in Rohda Raalte 1, Rohda Raalte 2, Rohda Raalte 4 maar ook het Rohda Raalte zaterdagteam gespeeld. Absoluut hoogtepunt vindt hij het kampioenschap bij Rohda Raalte 2 als eerstejaars senior.

Ook als kaderlid heeft hij zijn sporen verdiend: onder andere jeugdleider, jeugdtrainer (selectie en niet selectieteams), kampleider, Becolid en coördinator E en F jeugd. Marc is sinds januari 2018 werkzaam bij ABEOS in Heeten als flexconsultant in Heeten. Daarvoor was hij rayonleider bij Sallcon in Deventer.

Saskia, waarmee hij meer dan 20 jaar samenwoont is actief bij de Rohda Raalte dames en hun zonen Thijs en Jelle spelen in onze jeugd. Marc zal vanaf de seizoensstart mee gaan draaien om in november voorgedragen worden en hij kijkt uit naar deze, naar eigen zeggen, eervolle uitdaging.

Voor jou geselecteerd

Naar boven