Nieuws

Steun ROHDA Raalte JO19-1 in de finale van de nacompetitie

Aanstaande zaterdag speelt ROHDA Raalte JO19-1 thuis op Sportpark Tijenraan de alles beslissende finale wedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de 3e Divisie tegen ST Fc Meppel/Alcides JO19-1. Samen met het Rinus Michels Toernooi beloofd het weer een mooie voetbaldag te worden op Sportpark Tijenraan!

ROHDA Raalte JO19-1 kwam in de finale door in de 1e ronde Hoogezand JO19-1 te verslaan in Hoogezand met 2-3 en won afgelopen zaterdag in de 2e ronde thuis van het Doetinchemse DZC’68 JO19-1 met 2-1. Het bleef tot de laatste minuut spannend. Mede nadat beide teams met 9 spelers de wedstrijd eindigden. Bij ROHDA Raalte JO19-1 moeten Sven Poppe en Lucas Jr. Wuarbanaran de finale wedstrijd helaas missen wegens een schorsing.

Combinatieteam ST Fc Meppel/Alcides JO19-1 won in de nacompetitie van respectievelijk ATC’65 JO19-1 (1-0) en ONS Sneek (0-3).

De wedstrijd aanstaande zaterdag wordt dus gespeeld op Sportpark Tijenraan en vangt aan om 15:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Stolk en hij wordt geassisteerd door Dhr. van der Lei en Dhr. Holtmaat. KOMT ALLEN EN ONDERSTEUN ROHDA RAALTE JO19-1!!!