Nieuws

Rohda Raalte misschien naar finale KNVB Districtsbeker Oost?

Naast Ajax en Willem ll is dit weekend ook Rohda Raalte verwikkelt in de titelstrijd om de KNVB Beker (District Oost). Natuurlijk in de halve finale, maar er is zeker kans om de finale te kunnen bereiken. Morgen, zaterdagmiddag 4 mei, om 14:00 uur speelt Rohda Raalte thuis tegen Vroomshoopse Boys op Sportpark Tijenraan.

Net zoals Vroomshoopse Boys heeft Rohda Raalte gewonnen van een vereniging uit de hoofdklasse en hiermee de halve finale bereikt. Bij winst zal Rohda Raalte het gaan opnemen tegen de winnaar uit het duel Duno D – Sparta Nijkerk die op 8 mei spelen. De finale wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 8 juni of maandag 10 juni.

Rohda Raalte heeft al een kleine prijs gewonnen. Door het bereiken van de halve finale is Rohda Raalte samen met de 3 halve finalisten verzekert van deelname in de “grote” KNVB-Beker. Hopelijk kunnen we veel mensen begroeten op ons sportpark om deze interessante wedstrijd te komen bekijken. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. de Vries en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Zweverink en Dhr. van der Does. KOMT ALLEN!

Resultaat van de laatste ontmoeting in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
27-08-2014 6-1 Jeffrey de Visscher (3x), Dennis Hettinga (2x) & eigen doelpunt

Voor jou geselecteerd

Naar boven