Nieuws

Iedereen juicht bij begin van de competities

De één vind het wel lekker om tijdens de vakantie het voetballen even los te laten om zo weer fris aan een nieuw voetbalseizoen te beginnen. Een ander ziet dan juist kans om hele dagen met de voetbal door te brengen om zo nog beter aan een nieuw voetbalseizoen te beginnen. Maar wie afgelopen zaterdag een bezoek heeft gebracht aan ons sportpark zag enkel blije voetballers en voetbalsters op het veld, want alle competities zijn weer van start gegaan.

Na een mooie voetbalzomer met een geslaagd voetbalkamp, een aantrekkelijk WK, het befaamde Rabobank Gé Nijboertoernooi en een (lange) voorbereiding met trainingen en oefenwedstrijden ging het afgelopen zaterdag eindelijk weer om het ‘eggie’. Om de seizoensopening een extra feestelijk karakter te geven deelde de jeugdcommissie afgelopen zaterdag aan alle Rohda Raalte pupillen een heerlijk waterijsje uit. Tevens stond er een springkussen in de hoek van het hoofdveld om na de wedstrijd de resterende energie er nog eens uit te springen. Kortom het voetbalfeest is weer aan het rollen gebracht.

Hopelijk heeft iedereen genoten van de openingsdag van dit voetbalfeest en volgen er nog vele mooie momenten dit voetbalseizoen

Voor jou geselecteerd

Naar boven