Nieuws

Julian Veldhuis kampioen latje trappen 2018/2019

Afgelopen zaterdag vond op de Korbeld Rohdadag de finale van het latje trappen plaats, georganiseerd door Supportersvereniging Rood-Geel. Gedurende het hele seizoen hebben alle onder 11 en onder 10 teams een poging gewaagd om zo vaak mogelijk de lat te raken. Hierbij was een teamprijs te winnen. Onder 11-1 was dit seizoen het beste team. Zij haalden in de rust van een wedstrijd van het eerste maarliefst 127 punten, een absoluut record, nog niet eerder heeft een team zo veel punten bij elkaar geschoten.

Afgelopen zaterdag vond de individuele finale plaats. Uit ieder team deed de speler of speelster mee die gedurende het seizoen het vaakst de lat had geraakt van hun team. In de voorronde mocht iedereen zeven keer proberen de lat te raken. Hierbij plaatsten Naomi Baan en Julian Veldhuis zich rechtstreeks voor de finale. Via een play-off wisten Aryan Sharifi en Mauro Endeman zich bij dit duo te voegen.

In de finale mocht iedereen vijf keer schieten. Zowel Naomi Baan als Julian Veldhuis raakten één keer de lat. Na een play-off wist Julian Veldhuis uiteindelijk de winst binnen te slepen. Na een play-off wist Mauro Endeman zich van de derde plek te verzekeren.

Uitslag:
1. Julian Veldhuis
2. Naomi Baan
3. Mauro Endeman

Voor jou geselecteerd

Naar boven