Nieuws

Prima editie Korbeld Rohdadag

De Korbeld Rohdadag was weer een prima editie. Een zonovergoten dag met precies de juiste temperatuur. De hele dag stond in het teken van de ouder – kind wedstrijden met als afsluiting de F-league tegen de selectie van Rohda Raalte 1. Een mooie dag met veel mooie momenten. Na de wedstijden was het genieten in de zon van een drankje en een geweldige BBQ.

Een vast onderdeel van deze dag is de uitreiking van de Rohda clubman of clubvrouw van het jaar. Met deze titel wordt een vrijwilliger bij Rohda Raalte extra in het zonnetje gezet. Ditmaal was de keuze gevallen op Arthur Schutte. Een kleurrijk persoon, die zich op zijn manier enorm inzet voor Rohda Raalte en er -net zoals heel veel andere mensen- enorm veel tijd in steekt om iedereen van dienst te zijn. Arthur zorgt voor de inkoopkant van alle producten in onze kantine en draait tevens veel uren achter de bar mee.

Tevens werd de 1e t/m 5e prijs uitgereikt van de Grote Rohda Raalte Loterij en de bekendmaking van de uiteindelijke opbrengst. Maar liefst € 14.460,- kan er bij geschreven worden voor de financiering van de vernieuwbouw. Een meer dan prima resultaat.

Al met al een geslaagde Korbeld Rohda-dag en dank aan de organisatie en de bereidwillige mensen in de uitvoering, die dit allemaal weer mogelijk heeft gemaakt.

Han Reinders
Voorzitter Rohda Raalte

Foto’s deel 1: Vanessa Driessen-Weertman


Al jaren kunnen we rekenen op leuke teamfoto’s als aandenken aan deze dag. Dit jaar moest onze clubfotograaf door het uitvallen van apparatuur noodgedwongen overgaan op plan B. Dit leverde enkele andere foto’s op dan jullie waarschijnlijk gewend zijn, misschien juist wel passend in het kader van ons 90-jarig jubileumjaar.

Foto’s deel 2: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven