Nieuws

Pupil van de Week: Jens Broekgerrits had een leuke middag

Afgelopen zondag was Jens Broekgerrits de Pupil van de Week. Hij genoot van een mooie zondagmiddag. Hieronder een verslag van Jens.

Voor de wedstrijd: Hallo, mijn naam is Jens Broekgerrits, ik ben 9 jaar en ik voetbal in team Rohda Raalte JO10-1. Ik zit in groep 6 van OBS de Vogelaar. Mijn favoriete plek tijdens de wedstrijd is op het middenveld. Ik ben fan van Ajax en FC Barcelona, mijn favoriete speler is Frenkie de Jong. Mijn vader Andres en mijn twee broers spelen ook bij Rohda. Mijn vader speelt bij de veteranen, Ivar in JO15-2 en Mads in JO12-2. Mijn opa Ben heeft in het eerste van Rohda gevoetbald. Later wil ik zelf ook graag in het eerste elftal van Rohda spelen, maar het liefst wil ik profvoetballer worden. Naast voetbal zit ik op drumles en vind ik het leuk om met de crossloopjes mee te doen in de winter. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn.

Na de wedstrijd: Hallo, afgelopen zondag mocht ik pupil van de week zijn, van te voren had ik voorspeld dat het 2-1 zou worden. Ik ben blij dat Rohda Raalte heeft gewonnen. Het was erg leuk om alles een keer mee te maken. De wedstrijdbespreking met lekkere soep, de warming up en om op de bank te zitten bij de wisselspelers. En natuurlijk het oplopen, dribbelen en scoren tegen De Bataven. In de rust mocht ik met mijn team meedoen aan latje trap. Dat ging heel goed. Ik heb 2 keer de vogel geraakt en 10 keer de lat, maar mijn vader had 8 opgeschreven. We kregen patat en ranja in de kantine en daarna ging ik weer op de bank zitten. Na de wedstrijd was er muziek in de kleedkamer. Ik kreeg een bal met de handtekeningen van de spelers. Daarna ging ik nog even voetballen en gingen we naar huis.

Groetjes, Jens

Voor jou geselecteerd

Naar boven