Nieuws

Protocol vv Staphorst – Rohda Raalte

Aanstaande zaterdagmiddag speelt Rohda Raalte zijn 2e oefenwedstrijd van dit seizoen. We zijn te gast op het FINANXE-nederlagen TOP-toernooi 2020 van vv Staphorst. De clubs die dit jaar mee doen aan toernooi zijn: Excelsior’31, Harkemase Boys, PEC Zwolle O21, SC Genemuiden, Rohda Raalte, ONS Sneek en Staphorst.

Op 1 augustus won Excelsior’31 met 1-3, 4 augustus was Harkemase Boys met 1-4 te sterk voor de thuisclub. De afgelopen week won Staphorst van Feyenoord O21 met 4-0 en met 2-0 van PEC Zwolle O21. Afgelopen dinsdagavond werd er met 3-1 gewonnen van SC Genemuiden.

Rohda Raalte won afgelopen dinsdagavond zijn eerste oefenwedstrijd van dit seizoen met 6-1 van zaterdag 1e Klasser DOS Kampen.

Om deze wedstrijd, die aanstaande zaterdag 15 augustus om 16:00 uur begint, bij te kunnen wonen, zijn er wel een aantal spelregels waar bezoekers zich aan moeten houden. Meer informatie vindt je hier.

De bezoekers worden verzocht om de gezondheidsverklaring/protocol-acceptatie zo veel mogelijk thuis uitprinten en invullen, zodat er geen lange rijen bij de kassa komen en er een goede doorstroming is.

Voor jou geselecteerd

Naar boven