Nieuws

De Sallandse Derby Rohda Raalte – vv Heino in een heel ander jasje

In deze vervelende Corona tijd en daarbij horende voorwaarden/maatregelen is het voor ons als Rohda Raalte onmogelijk om de Sallandse Derby te organiseren zoals andere jaren. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond 3 oktober: aanvang wedstrijd 19:00 uur.

Helaas kunnen we op basis van de maatregelen die wij moeten nemen niet meer dan 400 toeschouwers binnenlaten, waarvan er in goed overleg met vv Heino, 75 kaarten naar vv Heino zullen gaan.  De kans is zeer groot, dat de animo onder de Rohda Raalte supporters veel  groter is dan de resterende 325 kaarten.

Er gelden dan ook volgende voorwaarden:
In de basis kunnen zich alleen Rohda Raalte leden en vrijwilligers, sponsoren en vaste supporters via voorinschrijving inschrijven. Er worden verder geen kaarten verkocht in de voorverkoop of aan de poort op de wedstrijddag zelf!

Bij overschrijding van het aantal inschrijvingen hebben de volgende mensen in willekeurige volgorde voorrang in de toekenning van een definitieve toegangsbewijs:

  • Sponsoren
  • Vrienden van Rohda Raalte
  • Vrijwilligers binnen Rohda Raalte
  • Vaste supporters Rohda Raalte 1

Stap 1: U dient zich via een link in te schrijven. Deze zal volgende week worden gepubliceerd op onze site . Deze link zal van 23 september t/m 28 september worden open gezet op onze website. U krijgt een bevestiging, dat u bent ingeschreven.

Stap 2: U krijgt na een aantal dagen een bevestiging of u al dan niet ingeloot bent om de wedstrijd bij te wonen. Indien u ingeloot bent ontvang u een toegangsbewijs per email. Dit document dient te worden uitgeprint en meegenomen voor controle aan de poort.

Wij hadden graag gezien, dat iedere liefhebber de derby bij zou kunnen wonen. Helaas is dat dit jaar  niet mogelijk en wij rekenen op uw begrip hierin. Laten wij hopen dat dit de volgende keer wel weer kan.

Voor de thuisblijvers: De wedstrijd zal met medewerking van Groote Schaarsberg Audio Visueel, live uitgezonden worden via een live stream. Deze zal te zien zijn op deze website en op het YouTube-kanaal van Rohda Raalte. Een aantal dagen voor de wedstrijd zal er verdere informatie hieromtrent via de social media worden bekend gemaakt.

De Organisatie

Voor jou geselecteerd

Naar boven