Nieuws

Nieuwe voetbalplaatjesactie Rohda Raalte, SV Raalte en Jumbo Raalte

De Jumbo-winkels aan de Domineeskamp en Kwartel gaan binnenkort samen met Rohda Raalte en SV Raalte groots uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. De laatste actie stamt uit het seizoen 2016/2017, dus we vonden het weer de hoogste tijd!

Fotodagen
Voor het realiseren van deze actie hebben we natuurlijk foto’s nodig van de individuele spelers en trainende leden. En ook per (trainings)team een groepsfoto. De fotodagen zijn in de weekenden van 2/3 maart en 9/10 maart ingepland. Het is de bedoeling dat de plaatjes vanaf 7 of 14 april in de winkels liggen. We verheugen ons nu al op de ruildagen die we natuurlijk ook gaan organiseren!

Voetbalboeken seizoenen 2009/2010 en 2016/2017

Het maken van ca. 1100 individuele foto’s en ruim 80 groepsfoto’s is een hele klus. Daarom maken we een heel strakke planning. We proberen de fotosessies zoveel mogelijk te plannen rondom de wedstrijden. Maar soms moeten teams op andere momenten bij de externe fotografen verschijnen. Dat geldt uiteraard ook voor de trainende teams. We vragen daarvoor jullie begrip. We gaan ervan uit dat iedereen volop meewerkt aan een uniek plaatjesboek met een gepersonaliseerde voorkant. De planning van de fotodagen delen we binnenkort met de leiders/trainers van de teams.

Kleding
Om kleurverschil van de shirts op de individuele foto’s te voorkomen, leggen we op de fotodagen nieuwe shirts klaar. Die moeten snel gewisseld worden, want de opnametijd per foto en per team is erg beperkt. Zorg dus dat je je maat van tevoren weet en deze die dag snel te pakken hebt. Voor de groepsfoto’s neem je je eigen wedstrijdkleding en Azerty-trainingspakken mee. Trainingsteams gaan in Azerty-trainingspakken op de foto.

AVG
Omdat we rekening moeten houden met AVG-wetgeving, hebben we de toestemming nodig van iedereen die op de foto gaat, voor het maken en gebruiken van foto’s voor deze en eventuele volgende acties. Vanaf 16 jaar mag je hier zelf voor tekenen, we vragen je dit te doen op de fotodagen. Tot 16 jaar hebben we toestemming nodig van een ouder of voogd. Hiervoor ontvangen de leiders/trainers binnenkort speciale formulieren.

Let op: zonder handtekening kom je NIET op de foto en kun je dus ook niet meedoen aan deze actie.

Voetbal.nl en onze nieuwe website
De voetbalplaatjes maken het ook mogelijk om een recente en mooie foto in de Voetbal.nl-app in te laden. Deze foto’s zijn zichtbaar voor de scheidsrechters en op de ‘pagina’ van je team in de Voetbal.nl-app, en binnenkort ook op de teampagina van de nieuwe in ontwikkeling zijnde website van Rohda Raalte. Als jij (of namens jou je ouders/voogd) tekent voor het voetbalplaatjesboek, gaat Rohda Raalte ervan uit dat jouw foto’s ook gebruikt mogen worden in de Voetbal.nl-app en op de nieuwe site. Ook nemen we de foto’s in het Rohda Raalte-archief op.

Vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via voetbalplaatjes@RohdaRaalte.nl.

We hopen op jouw medewerking en kijken uit naar een prachtig voetbalplaatjesboek!

Met sportieve groet,
Sil Hoonhorst
Rien van der Hooft
René te Wierik

Voor jou geselecteerd

Naar boven