Nieuws

Azerty kleedt ROHDA Raalte aan. Trainingspakken voor alle 1086 spelende en trainende leden!

Er is al langere tijd een wens om alle spelers en trainende leden een trainingspak beschikbaar te stellen. Met name voor de wat lager spelende teams. Zij hebben vaak geen gesponsorde/uniforme trainingspakken of moeten het met reeds gebruikte trainingspakken doen. In dat kader zou het toch gaaf zijn dat wij als club kunnen regelen dat ieder team en ook de trainende leden er hetzelfde bij lopen qua trainingspakken? Daarmee kan het volgende worden bereikt:

 • Verschil wegnemen tussen teams, met name tussen selectie en niet selectie-teams
 • Iedereen is gelijk, met elkaar en voor elkaar (= doelstelling ROHDA Raalte 2.0)
 • Creëren uniformiteit binnen de vereniging
 • Verder verbeteren uitstraling van de vereniging
 • Bestaande sponsoren zullen minder vaak benaderd worden met de vraag of zij een team willen sponsoren wat voor hen prettiger is.
Jeroen te Wierik (Azerty) & Martijn Smit (Sponsorteam Rohda Raalte)

Met bovenstaande in gedachten hebben wij als Sponsorteam de afgelopen maanden gezocht naar financiële mogelijkheden om een passende oplossing te vinden voor deze actie. Een zeer uitdagende opgave maar vandaag kunnen we jullie eindelijk zeggen: Het is gelukt! Met ingang van het nieuwe seizoen ontvangen alle 1086 spelende en trainende leden, van de F-league tot en met het Walking Football, een trainingspak dat grotendeels wordt gesponsord door Azerty.

Om de actie financieel rond te kunnen krijgen wordt hiernaast een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd van ieder lid. Voor slechts € 7,50 per jaar beschikt ieder voetballend en trainend lid met ingang van komend seizoen dus over een prachtig trainingspak. Hoe gaaf is dat! ROHDA Raalte brengt het eerste seizoen deze verhoging niet in rekening als tegemoetkoming richting haar leden voor het feit dat er dit seizoen zo weinig gevoetbald kon worden.

Maandag 22 maart aanstaande wordt in de ALV in verband met deze actie een voorstel gedaan om de jaarlijkse kledingbijdrage met € 7,50 te verhogen. De 1e kleding-bijdrage wordt dus pas in het seizoen 2022-2023 als onderdeel van de contributie geïncasseerd.

Wij willen even stil staan bij de fantastische sponsor die dit grotendeels mogelijk maakt en wederom zijn nek flink uitsteekt: Azerty! Jeroen te Wierik heeft als oud-voetballer, vader van voetballende kinderen, vrijwilliger en directeur van Azerty al vele jaren een warme band met ROHDA Raalte. Wij zijn dan ook heel blij dat wij hem bereid hebben gevonden om deze geweldige, maar kostbare actie mogelijk te maken.

Azerty heeft de intentie uitgesproken om zich voor tenminste 4 jaren te committeren, waarna deze actie geëvalueerd zal gaan worden. Jeroen is blij dat hij de club op deze manier kan helpen: De Azerty missie is Only the Best en dat geldt voor ALLE teams binnen het bedrijf. Azerty vindt het extra geweldig om deze missie te koppelen aan ALLE teams van Rohda Raalte!

Het gekozen trainingspak is de Hummel Authentic dat onderdeel is van de ‘ROHDA Raalte lijn’ van Hummel. Dit model is onlangs geïntroduceerd en zal de komende jaren zeker in de collectie blijven.

 • Het onderstuk en bovenstuk door ieder lid in verschillende maten besteld kan worden (bijvoorbeeld L broek en XL jasje)
 • Ook als damesmodel beschikbaar.
 • De uitgifte van de trainingspakken zal geschieden op een gelijke wijze als thans met de wedstrijdtenues geschiedt.
 • Teams met alleen trainende leden worden nu ook voorzien van een trainingspak
 • Bij maatwijziging door groei of slijtage kan het trainingspak worden geruild.
 • Trainingspakken dienen in ieder geval rond wedstrijden te worden gedragen
 • Er kan ook getraind worden in deze kleding, maar dit kan ieder team zelf vaststellen

De actie geldt dus voor ieder team bij ROHDA Raalte. Het kan zijn dat een bepaald team recentelijk door een sponsor in nieuwe trainingspakken is gestoken. In dat geval is deelname aan deze actie niet verplicht en kan een team voor 1 of 2 jaar dispensatie krijgen. Die teams zullen in die betreffende periode dan gecompenseerd worden voor de kledingbijdrage. Graag voor overleg melden bij: sponsorteam@rohdaraalte.nl Voor de goede orde, het is voor een individueel lid niet mogelijk om dispensatie aan te vragen.

Sponsoring nog mogelijk? Sponsoring komt nu vaak neer op welwillende ouders met een onderneming. Vaak worden dezelfde ouders jaarlijks of tweejaarlijks gevraagd waarna met frisse tegenzin de portemonnee weer wordt getrokken. Ouders/ondernemers, die dit geen probleem vinden zullen nu wellicht tassen, inlooptenues of iets dergelijks gaan sponsoren. Ook dat draagt weer bij aan verbetering van de uitstraling. Voor het bespreken van de mogelijkheden: sponsorkleding@rohdaraalte.nl.

Voor jou geselecteerd

Naar boven