Nieuws

Zondag ontvangen we HBS Craeyenhout

Aanstaande zondag ontvangen we het Haagse HBS Creayenhout. Momenteel de nummer 2 van de ranglijst in de Zondag 4e Divisie A. Rohda Raalte bezet op dit moment de 6e plaats, op slecht 4 punten achterstand op HBS en 5 punten op koploper vv Hoogeveen. Kortom een topwedstrijd in deze Divisie. Een ander topaffiche van dit weekend is Purmersteijn (3e) – vv Hoogeveen (1e).

De resultaten in 2023 zijn van beide ploegen nog niet echt top te noemen. HBS bijvoorbeeld heeft de laatste 4 wedstrijden allen met 2-2 gelijk gespeeld. Het won in 2023 slecht één keer, eind januari in de thuiswedstrijd togen VOC werd het 2-1. Rohda Raalte daarentegen won alle thuiswedstrijden en verloor alle uitwedstrijden. De wedstrijd destijds in Den Haag werd door de Raaltenaren met 0-4 gewonnen.

Bij Rohda Raalte is de gehele selectie fit op Rokay Haafkens en Jesse Pultrum na. Uit de overige spelers kan Laurens Knippenborg een sterke formatie op het formulier gaan zetten.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Broekhuizen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Mulder en Dhr. Lobeek. Er wordt afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Jumbo Raalte en DDMC Digitaal Drukwerk. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven