Nieuws

Nipte overwinning op hekkensluiter

Rohda Raalte heeft zondagmiddag met 0-1 gewonnen van hekkensluiter Tubantia. Op Sportpark de Bijenkorf van de Hvv Tubantia, waar onder moeilijke omstandigheden gespeeld werd, liet Rohda Raalte niet het flitsende spel van de week ervoor zien toen Bemmel met 5-1 opzij werd gezet.

De zware omstandigheden waren in het voordeel van de thuisclub, dat dit veld gewend is natuurlijk. Het veld was keihard en is absoluut aan een nieuw matje toe. Ook de wind die straf over het veld waaide, was niet in het voordeel van de Raaltenaren.

Toch kreeg Rohda Raalte in die 1e helft een aantal goede mogelijkheden om de score te openen, maar dat had Tubantia ook. In de 2e helft was het toch wel meer Rohda Raalte wat de klok sloeg en het was dan eindelijk Wesley Hansler die het net wist te vinden.

Door deze overwinning blijft Rohda Raalte koploper met nog altijd 3 punten voorsprong op nummer 2 TVC’28 dat met maarliefst 4-1 wist te winnen van de Bataven.

Volgende week speelt Rohda Raalte wederom een uitwedstrijd. We gaan naar Twello om het daar op te nemen tegen Voorwaarts.

Karakteristieken:
‘74 0-1 Wesley Hansler
Geel: Thom Strijland (Rohda Raalte) & Jort Zengerink (Hvv Tubantia)
Scheidsrechter: Dhr. Ordelmans

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun, Jeroen Jansen (’75 Jens Spikker), Thom Strijland (’75 Don van Rossum), Shaquile Woudstra, Mart Lugtenberg, Wesley Hansler, Kevin Peppels (’64 Lucas Jr. Wuarbanaran) & Deniz Sahbaz (’64 Sven Pazie)

Voor jou geselecteerd

Naar boven