Nieuws

Inname wedstrijdballen en trainingsmaterialen

Beste leiders en trainers,

Het seizoen 2021-2022 loopt weer ten einde. Dat betekent onder meer dat de wedstrijdballen en overige materialen, alsmede de keepertenues van de jeugdteams weer moeten worden ingeleverd. Hiervoor hebben we een aantal data gepland, die jullie hieronder aantreffen. Wij verzoeken jullie om zoveel mogelijk in de tijd gespreid te komen inleveren.

Het inleveren van de ballen en overige materialen vindt plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 juni van 18.00 tot 21.00 uur, bij John en Geertje Jansen in de materiaalruimte naast de Rohdahal. 

NB: De hesjes graag schoon/gewassen inleveren!

Indien je onverhoopt de ballen en overige materialen niet kunt inleveren op de genoemde data, dan svp tijdig contact opnemen met John Jansen voor de materialen via materialen@rohdaraalte.nl. Eerder inleveren kan dan met hem worden geregeld.

Voorts dienen de jeugdteams de keepertenues (shirt, broek en kousen) in te leveren. Dat vindt plaats op vrijdag 24 juni van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 25 juni van 09.00 tot 12.00 uur, maar dan boven in het SCAS-gebouw. 

Indien je onverhoopt het keepertenue niet kunt inleveren op de genoemde data of het tenue eerder wilt inleveren, dan svp tijdig contact opnemen met het kledingfonds via kledingfonds@rohdaraalte.nl. Dat geldt o.a. voor het damesteam van Rohda 1 en de meisjesteams, die allen nog een toernooi spelen op 24 en 25 juni. 

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich hieraan zal houden, zodat we alles vlot kunnen afhandelen.

NB: m.i.v. 30 juni zijn de codes op de cijfersloten van de ballenkasten gewijzigd!

De uitgifte van de trainingsmaterialen vindt plaats op vrijdag 1 juli van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 2 juli van 09.00 tot 12.00 uur, in de materiaalruimte naast de Rohdahal. Ook hier kan in overleg met John Jansen via materialen@rohdaraalte.nl een andere datum worden afgesproken.

Ik hoop dat e.e.a. duidelijk is. Mochten er vragen zijn, dan vernemen we die graag.

Met vriendelijk groet,
Namens de commissie beheer kleding en materialen

Menno Wolters
Voorzitter

Voor jou geselecteerd

Naar boven