Nieuws

De nieuwe fietsparkeerplaats bij Rohda Raalte

Er is hard gewerkt om de nieuwe fietsparkeerplaats aan het einde van het afgelopen jaar te kunnen opleveren. Het bestuur van Rohda Raalte is erg tevreden over de aansturing vanuit de Gemeente Raalte en de uitvoering door Klink Nijland. Voor fietsen is nu veel meer ruimte gecreëerd.

Op een aantal aanwijsborden na is alles klaar. Graag geven we hieronder extra uitleg over de inrijmogelijkheden vanuit Raalte-Centrum en Raalte-Noord.

Fietsers vanuit Raalte-Centrum
De ingang voor fietsers vanuit de richting Raalte-Centrum is direct na het gebouw de Klanken (St Caecilia). Klik hier voor een instructiefilmpje.

Fietsers vanuit Raalte-Noord
Klik hier voor een instructiefilmpje.

Let op!
Ook  bij uitwedstrijden graag de fiets op de daarvoor bestemde fietsparkeerplaats zetten, en dus NIET bij de autoparkeerplaats.

 • Niet fietsen op de voetgangersdoorloop vanuit de grote parkeerplaats.
 • Auto’s
  De kleine parkeerplaats op de oude plek is niet meer beschikbaar voor Rohda-bezoekers maar hoort nu bij Sportcentrum Tijenraan. Met een afgesloten tussenhek en één uitgang wordt het parkeren door Rohda-bezoekers ook verder ontmoedigd. Graag dus parkeren of kinderen afzetten bij de grote parkeerplaats achter de tribune.

  Parkeeraanwijzingen auto’s
  Rohda-autoparkeerplaats (achter tribune)
  Oude parkeerplaats, nu bestemd voor Sportcentrum Tijenraan

  Voor jou geselecteerd

  Naar boven