Nieuws

Zaterdagavond thuis tegen Alphense Boys

Rohda Raalte speelt zaterdag thuis op Sportpark Tijenraan tegen de Alphense Boys. Deze avond heeft de businessclub van Rohda ook zijn bijeenkomst en dus belooft het een gezellige leuke avond te worden. De businessclub heeft namelijk Dj Tom van Duuren en zanger Marco ten Kate (oa stadionspeaker van Pec Zwolle) uitgenodigd.

De ploeg uit Alphen aan den Rijn speelt vanaf de jaren 2009 steevast in de 1e klassen en Hoofdklasse. De laatste jaren eindigde de ploeg steeds in de middenmoot van de Hoofdklasse. Momenteel staat men op een tiende plaats met 5 punten minder dan Rohda Raalte.

Rohda Raalte heeft na het debacle van vh vorige week (5-0 verlies) natuurlijk weer wat goed te maken. De nederlaag van afgelopen zondag is afgelopen dinsdag besproken en er is met een goede focus richting zaterdag getraind op de dinsdag en donderdagavond. Wel is het nog even spannend wie er kunnen gaan spelen. De blessuregolf is helaas nog altijd niet over.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 18:30 uur. Er zal worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Multilight en Autowascentrum Raalte. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. ter Brake. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Kuijpers en Dhr Kuperus. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven