Nieuws

Aankomende zondag 13e ontmoeting tussen Be Quick 1887 en Rohda Raalte

Zondag 15 oktober staat weer een wedstrijd tegen Be Quick 1887 uit Haren op het programma. Dit wordt de 13e ontmoeting tussen beide clubs. De eerdere 12 onderlinge wedstrijden laten een perfect evenwicht zien: Rohda won vier keer, Be Quick 1887 won vier keer en vier keer werd het gelijk spel.

Spits Teije ten Den, sinds dit seizoen weer deel uitmakend van de selectie van Rohda Raalte 1, wist één keer eerder voor Rohda het net te vinden tegen Be Quick 1887, namelijk op 13 mei 2012. Overigens is hij de enige speler van de huidige selectie die ooit tegen Be Quick 1887 heeft gescoord. Hopelijk lukt hem dit zondag ook!

Vorig seizoen hadden we het lastig tegen Be Quick 1887, thuis speelden we 0-0 en uit verloren we met 2-0. Dit seizoen gaan we uiteraard voor een sportieve revanche!

Met uitzondering van een aantal langdurig geblesseerden (Jesse, Max K., Lucas van B., Stan en Thom) is de selectie fit en klaar voor zondag. Rohda liet afgelopen zondag zien in uitstekende vorm te verkeren met een aantal flitsende doelpunten.

Deze week is het vrijdag de 13e, dus met 13 ontmoetingen en het doelpunt van Teije op de 13e, is dat drie keer 13 op een rij…..! Gelukkig zijn we niet bijgelovig, en hebben we het volste vertrouwen in de wedstrijd!

Thom Strijland

Voor jou geselecteerd

Naar boven