Nieuws

Sinterklaas op bezoek bij Rohda Raalte

Vrijdag 1 december was het zover: bijna 150 kinderen (F-leage,O8 en O9) waren op uitnodiging van de enthousiaste Sinterklaascommissie bij elkaar gekomen om Sinterklaas en z’n Pieten te ontmoeten. In een prachtig versierde Rohda Raalte-kantine wachtten vanaf 19 uur de kinderen vol spanning op de komst van de Goedheiligman.

De jongste Rohda-spelers hadden er zonder uitzondering veel zin in. Hier en daar was ook een gespannen koppie te bespeuren, want het is natuurlijk niet niks als je de Sint van dichtbij mag zien! Sommige kinderen waren verkleed als Sint of Piet, wat de beleving nog leuker maakte. En de moeders van de Sinterklaascommissie zorgden voor extra sfeer door de kinderen op opzwepende Sinterklaasliedjes te laten dansen en zingen.

Eindelijk was het zover: tegen 19.15 uur kwamen eerst twee Pieten met veel bombarie binnen, die de feestvreugde verhoogden met hun grappen en grollen. En even later werden ook de Sint en nog een Piet luid onthaald door de kinderen, bij wie de spanning inmiddels behoorlijk was opgelopen. Gelukkig konden ze weer flink ontladen door nog veel meer gedans en gezing. Na een aantal mooie vragen voor de Sint (zoals ‘Hoeveel rimpels heeft u?’) en een eindeloze polonaise werden vervolgens de cadeautjes uitgedeeld. Ieder kind ontving een Rohda-tasje met daarin een chocoladeletter. Met rode wangen en een grote glimlach werden Sint en zijn pieten weer uitgezwaaid. Het was een geslaagd Sinterklaasfeest!

Voor jou geselecteerd

Naar boven