Nieuws

Oud-Rohdaspeler Nick Marsman met American Dream in Veronica-special

Oud-Rohdaspeler Nick Marsman is binnenkort te zien in een exclusieve special van Paradijsvoetballers: The American Dream. Het publiek krijgt een bijzonder kijkje in het leven van twee profvoetballers in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Maarten Paes (FC Dallas) en Nick Marsman (Inter Miami) leven hun voetbaldroom in de Verenigde Staten. Veronica volgde hen in een periode waarin internationale sterren als Lionel Messi neerstreken in Florida. Sport, glamour en persoonlijk leven komen samen in Paradijsvoetballers: The American Dream. Op maandag 18 december om 21.30 uur te zien bij Veronica.

Nick is als zesjarig jongetje begonnen bij de F-jes van Rohda Raalte. Aanvankelijk als veldspelertje en af en toe en bij toerbeurt als keeper. Vanaf zijn negende koos Nick ervoor te gaan keepen. Rond zijn tiende jaar viel hij al een beetje op en op twaalfjarige leeftijd ruilde hij de Paulusschool in voor het Stedelijk Lyceum in Enschede en Rohda Raalte voor de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Nick woont nog in Miami.

Nick, voormalig doelman van onder meer Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente, ervaart sinds de spraakmakende komst van voetballegende Lionel Messi en sterren Sergio Busquets en Jordi Alba bij Inter Miami een ware gekte. De club, eigendom van voetbalicoon David Beckham, geniet wereldwijde aandacht en groeide op sociale media in amper vier maanden van 200.000 naar ruim 20.000.000 volgers. Paradijsvoetballers: The American Dream biedt een intiem kijkje achter de schermen van Inter Miami en belicht het leven van Nick Marsman te midden van deze sensationele ontwikkelingen: op de club, tijdens trainingen en in zijn privésituatie thuis in Miami. Hier woont hij met zijn vrouw, voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker, en hun twee kinderen. We zien onder meer een uitstapje met het gezin naar de Everglades en een romantische date op Ocean Drive in Miami ter gelegenheid van het tweejarige trouwjubileum van Nick en Nathalie.

Paradijsvoetballers: The American Dream wordt geproduceerd door Act of Sport. Uitzending: maandag 18 december direct na Veronica Offside om 21.30 uur bij Veronica.

Noot redactie: Nick staat inmiddels officieel niet meer onder contract bij Inter Miami maar bij MLS, nadat hij twee en een halve maand uitgeleend is geweest aan San Antonio. Hoewel het al winterstop is, traint hij op dit moment bij Inter Miami met nog een paar liefhebbers, waaronder Messi en Busquets.

Foto: Inter Miami/Nick Marsman

Voor jou geselecteerd

Naar boven