Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte vs. Longa ’30 – 25 febr. 2024

Zondag 25 februari staat er weer een nieuwe speelronde op het programma voor het 1ste elftal van Rohda Raalte. Dit keer neemt de ploeg van Laurens Knippenborg het op tegen Longa uit Lichtenvoorde, op het eigen sportpark Tijenraan.

Vorige week heeft Rohda Raalte drie punten mee naar huis genomen bij Buitenpost. De ogen staan ondertussen alweer gericht op de wedstrijd van aankomend weekend. Longa, een tegenstander die zich onder aan het rechterrijtje bevindt met 17 punten (nog één wedstrijd in te halen), is voor Rohda Raalte zeker geen gemakkelijke tegenstander.

Terugblik
In de vorige onderlinge wedstrijd was Longa een geduchte tegenstander. We gingen weliswaar met drie punten terug naar Raalte, maar dit had ook zo de andere kant kunnen opvallen. Longa beschikt over een fysiek sterke ploeg, die het veel teams in onze competitie lastig kan maken. Daarom is het zaak voor Rohda om ook deze wedstrijd opnieuw met 100% scherpte in te gaan.

Selectie
We beschikken op dit moment over een fitte selectie waarbij Mart Lugtenberg afgelopen weekend zijn rentree maakte en onze aanvoerder Thom Strijland weer een volledige en zeer goede wedstrijd speelde.

Het belooft een leuke wedstrijd te worden, kom dus allen kijken op zondag 25 februari 14.00 uur op sportpark Tijenraan!

Max Koelen

Voor jou geselecteerd

Naar boven