Nieuws

Vacature trainer Rohda Raalte O15-1

Voor het komende voetbalseizoen (2024-2025) is Rohda Raalte op zoek naar een ambitieuze trainer voor O15-1. Rohda Raalte is een vereniging met ruim 1350 leden, waar plezier, prestatiegericht werken en ontwikkelen van jeugdspelers de kernwaarden zijn.

Ons 1e selectieteam speelt op 4e divisie-niveau en O15-1 speelt in de hoofdklasse. Vorig jaar zijn we gestart met een O23-team. Dit speelt in de 4e divisie A.

Rohda Raalte is de jeugdopleiding verder aan het ontwikkelen. In ons beleidsplan hebben we nadrukkelijk het belang van breed opleiden staan, met als doel om in ons eerste team eigen jeugdspelers op niveau af te kunnen leveren. Rohda Raalte is van oudsher voor spelers, trainers en vrijwilligers een aansprekende vereniging. We willen graag dat spelers, trainers, ouders, supporters, sponsoren, vrijwilligers en alle betrokkenen zich thuis voelen op ons Sportpark Tijenraan. Een veilig sportklimaat vinden we hierbij van het allergrootste belang.

Van een trainer van O15-1 verwachten we het volgende:

Takenpakket 
* twee keer per week de training verzorgen
* begeleiding, aansturing en coaching tijdens wedstrijden
* deelname aan overlegstructuren binnen Rohda Raalte

Eisen
* geldig diploma UEFA C (TCIII)
* ambitieus maar wel met ontwikkeling van de spelers als hoofdzaak
* kennis van trainingsopbouw, speelvarianten en opstellingen
* duidelijk tactisch/technisch inzicht en coaching
* proactieve houding
* sociaal en communicatief vaardig
* waarden en normen hoog in het vaandel, passend bij Rohda Raalte
* meedenken met de voetbalvisie en het voetbalbeleid van de club en overige trainersstaf, om de club naar een hoger plan te tillen
* bereid om het beleid en de spelopvattingen van de club uit te dragen

Wat biedt Rohda Raalte?
* een sportieve uitdaging met een ambitieuze selectie
* goede faciliteiten
* professionele begeleiding van trainers
* een passende financiële vergoeding

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en heb je interesse, dan ontvangen we  graag een mail met motivatie en CV via: ho@rohdaraalte.nl

Meer weten?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ralph Mens (Hoofd Opleidingen Rohda Raalte), eveneens per mail: ho@rohdaraalte.nl.

Voor jou geselecteerd

Naar boven