Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte vs. MASV – 10 maart 2024

Zondag 10 maart staat er weer een nieuwe speelronde op het programma voor de ploeg van Laurens Knippenborg. Dit keer neemt het Rohda Raalte het op tegen MASV uit Arnhem op het eigen sportpark Tijenraan.

Rohda Raalte bevindt zich momenteel met 41 punten uit 20 wedstrijden op een mooie derde plek in de vierde divisie. Na de belangrijke overwinning van vorige week, uit tegen VVOG Harderwijk, heeft het team niet alleen de derde positie weten te verstevigen maar ook het vertrouwen en de kans gekregen om deze aanstaande zondag verder uit te bouwen. MASV bevindt zich momenteel met 27 punten uit 20 wedstrijden op een zevende plek op de ranglijst en heeft aankomende zondag ook een kans om een plek op de ranglijst te stijgen. Een belangrijke wedstrijd dus voor beide teams.

In het onderlinge duel tussen Rohda Raalte en MASV eerder dit seizoen wist Rohda Raalte de drie punten mee te nemen naar Raalte. Maar weet de ploeg de drie punten aankomende zondag ook in Raalte te houden?

Een belangrijk affiche, gunstige weersvoorspellingen en twee teams die beiden vol voor de winst zullen gaan. Kortom, de ingrediënten voor een heerlijke pot voetbal op de zondagmiddag zijn aanwezig. Kom dus allen kijken op zondag 10 maart om 14.00 uur op sportpark Tijenraan! Graag tot dan!

Max Blanke

Voor jou geselecteerd

Naar boven