Wedstrijdverslag Rohda Raalte vs. MASV – 10 maart 2024

Afgelopen zondagmiddag 10 maart stond de inhaalwedstrijd van Rohda Raalte tegen MASV op het programma. Rohda Raalte was aan een goede reeks bezig met drie overwinningen op rij en wilde deze graag voortzetten.  MASV was de laatste twee wedstrijden ongeslagen en hoopt mee te kunnen doen om de derde periodetitel.

Met de nodige wisselingen in de basis begon Rohda Raalte sterk aan de wedstrijd, wat al snel  resulteerde in een fraaie treffer van Casper van der Veen. Hij kopte een voorzet van Max Koelen van rechts knap binnen. Helaas liet de 1-1 niet lang op zich wachten want na nog geen 20 minuten was de stand alweer gelijk. Het meest vervelende moment van de wedstrijd vond kort voor rust plaats, toen Max Koelen zich helaas geblesseerd moest laten vervangen. Kort hierna kon Rohda Raalte wel weer juichen toen Kevin Peppels een prachtige lange bal van Lucas van Beek van achteruit binnenschoot.

De tweede helft ging wat meer op en neer zonder dat er veel grote kansen werden gecreëerd. Cas Marsman wist nog wel een keer op uitstekend wijze de 2-2 te voorkomen. Een kleine 20 minuten voor tijd viel de 3-1, na een prachtige combinatie tussen Teije ten Den en Mart Lugtenberg die vervolgens werd afgerond door Martijn van de Werken. In de blessuretijd viel nogmaals te juichen na een knappe individuele actie van Mart Lugtenberg, die hij vervolgens goed binnenschoot: 4-1.

Na de overwinning van afgelopen zondag heeft Rohda Raalte een mooi gat geslagen van 10 punten naar de nummer vier. Zaak is om komende zondag tegen TVC’28 weer net zo scherp te zijn zodat de huidige serie voortgezet kan worden!