Nieuws

Vacature Organisatorisch Coördinator Onderbouw Rohda Raalte

Voor het komende voetbalseizoen (2024-2025) is Rohda Raalte op zoek naar een enthousiaste Organisatorisch Coördinator (OC) voor de onderbouwteams (O8 t/m O10). Rohda Raalte is een vereniging met ruim 1350 leden, waar plezier, prestatiegericht werken en ontwikkelen van jeugdspelers de kernwaarden zijn.

Rohda Raalte is de jeugdopleiding verder aan het ontwikkelen. In ons beleidsplan hebben we nadrukkelijk het belang van breed opleiden staan, met als doel om in ons eerste team eigen jeugdspelers op niveau af te kunnen leveren. Rohda Raalte is van oudsher voor spelers, trainers en vrijwilligers een aansprekende vereniging. We willen graag dat spelers, trainers, ouders, supporters, sponsoren, vrijwilligers en alle andere betrokkenen zich thuis voelen op ons Sportpark Tijenraan. Een veilig sportklimaat vinden we hierbij van het allergrootste belang.

Taken
* Je bent eerste contactpersoon voor teammanagers en trainers en tweede  aanspreekpunt voor spelers en/of ouders (voor algemene vragen).
* Je staat in nauw contact met de Technisch Coördinator (TC) voor zaken die voor hem van belang zijn.
* Je houdt de spelerslijsten up-to-date in een Excel-bestand/Sportlink.
* Je gaat in overleg met ouders als er niet voldoende kaderleden zijn voor de teams.
* Je communiceert met ouders/verzorgers over proeftrainingen en aan-/afmeldingen van leden.
* Je informeert ouders over bijvoorbeeld evenementen en vakantieperiodes.
* Je stuurt informatie binnen de leeftijdsgroep door.
* Je hebt 2 á 3 keer per jaar een overleg met de OC Middenbouw en OC Bovenbouw om lopende zaken en uitdagingen te bespreken.

Wil je meer weten of heb je interesse?
Neem dan contact op met de TC Onderbouw: Maikel Jansen of Lorkeers, via tc-onderbouw@rohdaraalte.nl, of met de OC Middenbouw: Patrick Nijboer, via oc-middenbouw@rohdaraalte.nl.

Voor jou geselecteerd

Naar boven