Wedstrijdverslag Rohda Raalte vs. TVC ‘28 – zo. 17 maart 2024

Op zondagmiddag 17 maart stond de laatste wedstrijd van speelronde 22 op het programma, tussen Rohda Raalte en TVC ‘28 uit Tubbergen. Gezien de verliespartijen van VVOG en Berkum de dag ervoor kon de ploeg van Knippenborg goede zaken doen om de beide concurrenten op respectievelijk 13 en 14 punten afstand te zetten.

Na iets meer dan 10 minuten spelen, wist Teije ten Den al de 1-0 op het scorebord te zetten. Ongeveer 15 minuten later werd Wesley gevloerd in het 16 meter-gebied van TVC ’28, waarna Teije mocht aanleggen. Beheerst maakte hij zijn 2e goal en zodoende werd de voorsprong verdubbeld. De ploeg van Knippenborg kwam vervolgens in een wat lastiger fase, waarin TVC ’28 een aantal kansen kreeg. Uit een corner werd het vlak voor rust 2-1, en TVC ’28 begon er op die manier weer in te geloven.

Binnen een minuut na de rust was het een speler van TVC ’28 die zijn tweede gele kaart ontving en vroegtijdig kon douchen. Met 11 tegen 10 was het Rohda Raalte dat het spel maakte en erop los combineerde. Dit resulteerde in nog vier doelpunten in de tweede helft, met als hoogtepunt de hattrick van Teije. Eindstand: 6-1.