Nieuws

Zeven nieuwe namen in voorselectie oud-Rohda 1

Zoals eerder gemeld speelt Rohda Raalte 1 voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie, op zaterdag 3 januari een wedstrijd tegen OUD Rohda Raalte 1. De wedstrijd begint om 14:30 uur en zal inclusief een korte rust in totaal een uur duren. Om 15:30 uur volgt dan de nieuwjaarsreceptie van Rohda Raalte.

15958823085_6b727a76e8_o

165 e-mails en 81 brieven (verstuurd naar deels “vermoedelijke” huisadressen) leidde weer tot veel leuke reacties. Hoewel we nog enkele aanmeldingen verwachten, weten we nu al dat er in ieder geval 33 ex Rohda spelers en begeleiders aanwezig zijn waarvan er 20 meespelen.

We hopen ieder jaar weer nieuwe namen te scoren en dat is ook dit jaar weer gelukt. Wat te denken van Ludwig Timisela, die nog met Rohda landskampioen werd. Hij is speelde o.a.bij Go Ahead en Groningen. Maar ook Dennis Bekking uit Zwolle (ex PEC), Johan van de Berg (Lemelerveld) en Hans Kamping (Zwolle) zullen voor het eerst hun opwachting maken. Keeper Jan-Geert Wagenaar uit Haarle is, naast vele Raaltenaren voor de 2e maal lid van de selectie.

Van diegene wel die aanwezig zullen zijn maar niet meer mee kunnen of willen spelen, willen we er toch ook enkele noemen. Wat te denken van Herman en Theo Hofstede (Slagharen), Martin Meijer en Willy Wellenberg (beiden Lemelerveld), Remco Veldman (Deventer) en waarschijnlijk Rini Voges (Zwolle). Voorafgaand aan de wedstrijd wordt weer een groepsfoto gemaakt met ALLE genodigden. Zorg dat je daarbij bent. Het wordt weer een leuke happening.

Hieronder de voorlopige selectie van oud Rohda Raalte:

Naam Positie Woonplaats
Jan-Geert Wagenaar Keeper Haarle
Paul Reinders Keeper Heino
Tonnie Jansen Keeper Raalte
Dennis Bekking Zwolle
Johan van den Berg Lemelerveld
Ludwig Timisela Apeldoorn
Stef Hendriks Spits Zwolle
Wibo Jonkman Raalte
Martijn Smit Raalte
Jelko Wieferink Raalte
Marc Huijsmans Rechtsbuiten Raalte
Edwin Meijer Spits Raalte
Martijn de Vogel Spits Raalte
Dennie Broeks Middenveld Raalte
Ruben van der Woude Middenveld Raalte
Jaap Goedkoop Laatste man / Midden Raalte
Marc Heethaar Centraal achter Raalte
Harold Koopman Rechts back Raalte
Peter Lorkeers Raalte
Rik Witteveen Raalte

Tot zaterdag
Supportersvereniging Rood-Geel

Voor jou geselecteerd

Naar boven