Pupil van de Week: Jowi vond het heel leuk

Zaterdagmiddag 4 april was een bijzondere middag. Ik mocht pupil van de week zijn en dat was heel leuk. Ik moest me melden in de bestuurskamer en toen werd ik begeleid om naar de kleedkamers van Rohda 1 te gaan. De jongens waren zich aan het voorbereiden om de wedstrijd te spelen tegen MSC. En dat ging gepaard met harde muziek in de kleedkamers wat ik wel leuk vond.

jowi

Daarna hebben we een balletje getrapt bij de warming-up met Trainer Martin Drent en Lars van Schooten. Toen gingen ze zich klaar maken voor de wedstrijd en toen mocht ik voor de scheidsrechters lopen en het veld opgaan om de aftrap te nemen en een goal maken. In de dug out leefden de jongens erg mee met de veldspelers en dat was leuk om te horen.

In de 44ste minute was er een mooie kopbal van Boy Boeloerditi, toen kwamen ze op 1-2 achter en dat bleef helaas zo. Met de rust ging ik met de spelers mee de kleedkamer in om de tactiek te bespreken en voor ze weer het veld opgingen deden we nog een yell. In de tweede helft vielen er nog twee doelpunten bij beide teams dus helaas heeft Rohda verloren van MSC met 2-3. Van de scheidsrechters kreeg ik een vaantje en van Rohda drinken, patat en een mooie gesigneerde bal van alle spelers. Het was een super leuke dag om nooit meer te vergeten. Bedankt Rohda Raalte!