Nieuws

Voorbeschouwing Pelikaan S vs. Rohda Raalte – zaterdag 27 januari

Na een valse herstart van de competitie (weersomstandigheden) kunnen de ploegen uit de 4e divisie zich dit weekend eindelijk opmaken voor de eerste officiële wedstrijd na de winterstop. Zaterdag staan in Oostwold de ploegen Pelikaan S en Rohda Raalte tegenover elkaar.

De wedstrijd belooft een mooi affiche te worden om naar uit te kijken. Pelikaan S wil van de laatste plaats komen, waar Rohda Raalte juist de ogen op de bovenste positie heeft gericht. Op papier is dit een te winnen wedstrijd voor de mannen van Laurens Knippenborg. In deze competitie is echter geen enkele wedstrijd makkelijk.

Terugblik
De vorige wedstrijd tussen beide teams werd in de slotfase nog een hels spektakelstuk. Zo kwam Rohda Raalte terecht op een 3-0 voorsprong. Geen vuiltje aan de lucht, tot een terechte rode kaart gegeven werd aan een van de verdedigers van Rohda Raalte. Dit resulteerde in een strafschop, waar Omar Kavak wel raad mee wist. Even later werd nog een strafschop gegeven voor Pelikaan S, waarop diezelfde Omar Kavak wederom geen fout maakte. Uiteindelijk is deze wedstrijd in 3-2 voor Rohda Raalte geëindigd. Een terechte overwinning, kon achteraf wel gesteld worden. De ingrediënten voor weer zo’n mooie voetbalzaterdagmiddag zijn volop aanwezig. Komt Rohda Raalte goed uit de winterstop of weet Pelikaan S vertrouwen te tanken met een punt of zelfs drie punten?

Kom naar Oostwold!
Zaterdag 27 januari 15.00 uur op Sportpark Oostwold starten de mannen van het 1e aan de tweede competitiehelft. De weersomstandigheden lijken goed, het belooft een mooie voetbalmiddag te worden. Kom je ook?!

Mart Lugtenberg

Voor jou geselecteerd

Naar boven