Nieuws

Pupil van de Week: Joris Jansen

Wat leuk dat ik ben uitgekozen als pupil van de week. Ik vind dit erg leuk en tegelijk spannend. Ik ben 9 jaar en zit op basisschool de Linderte in Raalte Noord. Ik voetbal in Rohda Raalte E12 met heel veel plezier en speel zowel achterin, in het midden maar ook voorin. Het liefst uiteraard voorin omdat ik dan kan scoren (dit willen overigens de meeste jongens).

WP_20140517_012

In de competitie is het heel spannend want we staan nu 2de. Wanneer we aankomende zaterdag tegen Nieuw Heeten winnen en met veel doelpunten verschil, dan maken we een kans op de 1ste plek. Excelsior (Rijssen) staat momenteel 1ste met 8 doelpunten voor op ons. We moeten dus wel vol aan de bak.

Verder mag ik graag skeeleren en schaatsen. In de wintermaanden zijn we vaak op de ijsbaan de Deventer te vinden waar ik ook les krijg. Aankomende zomer wil ik de volle lengte van de afsluitdijk skeeleren. De lengte is totaal 36 km en momenteel zijn we ook daarvoor aan het trainen.

Mijn favoriete speler is Arjan Robben en mijn favoriete club is Ajax. Verder ben ik fan van het Nederlandse elftal. Vorig jaar zomer zijn we naar de Arena in Amsterdam geweest naar de uitzwaaiwedstrijd van Nederland tegen Wales. Dit was mijn eerste ervaring in zo’n groot stadion en ik vond het geweldig. Het Wilhelmus werd uit volle borst meegezongen.

Groetjes,
Joris Jansen

Voor jou geselecteerd

Naar boven