Bij Rigtersbleek tweede driepunter seizoen

Rohda Raalte heeft zondag 13 september de wedstrijd in Enschede tegen Rigtersbleek wederom winnend afgesloten. Dit maal werd het 2-3 na een 1-0 ruststand. Het was een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft speelde Rohda Raalte te slap en het mocht blij zijn dat invaller doelman Ruben Tepperik wel zijn dag had. Hij hield Rohda Raalte op de been.

Na de thee zagen we een heel ander Rohda Raalte dat veel scherper speelde. Dat resulteerde dan ook in elf wonderlijke minuten waarbij de achterstand werd omgebogen naar een 1-3 voorsprong. Halverwege de tweede helft maakte Rigtersbleek toch weer de aansluitingstreffer en bleef het tot het eindsignaal spannend zonder dat Rigtersbleek grote kansen kreeg.

Samenvatting en Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte thuis op Sportpark Tijenraan tegen De Bataven uit het Gelderse Gendt. Aanvang is 14:00 uur.

Interview: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Jeroen Vulink en Erik Roelofs
Montage: René Kappert