Nieuws

Rohda Raalte Jeugdloop 2015 weer in aantocht

Op zondag 22 november aanstaande vindt de vierde editie van de Rohda Raalte jeugdloop plaats. In samenwerking met de organisatie van het Sallands Cross Circuit, zal op zondag 22 november tijdens de AV Salland Crossloop Raalte, net als vorig jaar de Rohda Raalte Jeugdloop worden gehouden. De organisatie van de Jeugdloop voor Rohda Raalte is in handen van de ontspanningscommissie.

jeugdloop1

In totaal kunnen er vijf afstanden worden afgelegd, te weten:
– Voor de F-league en F-pupillen: 1.000 meter
– Voor de D en E pupillen: 2.000 meter
– Voor de C junioren: 3.000 meter
– Voor de A en B junioren: 5.000 of 10.000 meter

Er zijn voor de ʻRohda Raalte Jeugdloopʼ een aantal prijzen te verdienen. Zo is er per leeftijdscategorie een prijs voor de beste 3 individuele lopers. Alle spelers van Rohda Raalte zullen in hun rood-gele wedstrijd shirt aan de start verschijnen, waardoor de ʻRohda Raalte Jeugdloopʼ goed zichtbaar zal zijn!

De wedstrijden worden ʻs ochtends op en rondom het terrein van het Raalter HOFtheater gehouden. De exacte starttijden worden nog bekend gemaakt! Je kunt je voor de Rohda Raalte Jeugdloop uitsluitend opgeven via je leider of trainer welke een inschrijfformulier ontvangen. Alle inschrijvingen worden verzameld door de ontspanningscommissie en gezamenlijk doorgegeven aan de organisatie van de ʻAV Salland Crossloop Raalteʼ.

Inschrijfformulier Rohda Raalte jeugdloop 2015

Ook deelnemers die al met de AV Salland Crossloop Raalte mee gaan doen en voetballen bij Rohda Raalte, worden uitgenodigd zich aan te melden, zodat zij ook kunnen meedingen naar de prijzen van de Rohda Raalte Jeugdloop!

Voor meer informatie kun je een email sturen naar de Ontspanningscommissie door hier te klikken.

Marco Spikker: 06 42 91 46 08
Corine Hazelhekke: 06 28 97 26 02

DEELNAME AAN DE ROHDA RAALTE JEUGDLOOP 2015 IS VOOR ROHDA RAALTE JEUGDLEDEN GRATIS!!!

Graag tot zondag 22 november!

Voor jou geselecteerd

Naar boven