Nieuws

Rohda Raalte F8 speelt steeds beter samen

Het was weer vroeg dag vandaag, maar het prachtige herfstweer liet ons direct door een andere lens kijken. De sfeer was goed, in de kleedkamer was het voor de eerste keer erg rustig. De jongens luisterden allemaal erg goed, dus alles leek erop dat de de wedstrijd niet meer stuk kon gaan.

IMG_1876

Ryan werd bekroond als aanvoerder en mocht het team tijdens de warming-up aan de hand nemen, of te wel achter zich aan laten lopen. Er werd gerend, de knietjes werden geheft en uiteraard werd Luc, onze Keeper, door iedereen persoonlijk ingeschoten.

De eerste helft kon beginnen en Rohda Raalte F8 was duidelijk aan de betere hand. De bal was in de eerste minuten direct veel op de helft van Activia. Er was rust in het spel, er werd zelfs gekeken door de jongens na de bal aanname en ja hoor…. er werd zelfs overgespeeld. Dat leidde in de 4e minuut tot een 1-0. Hoppa, verdiend. Daarna bleven we druk houden, waardoor Bram een gigantisch mooie kans kreeg op de 2-0. Deze ging helaas net naast.

IMG_1877

Weer een aanval, maar Lars wordt op de grond gelegd en Rohda spelers bekommerden zich om Lars, waardoor Activia ruimte kreeg. het spel ging namelijk door, wat leidde tot de eerste kans van Activia. Jemig, we gaan toch niet voor een gelijkspel! Vervolgens bleef het spel zich van de ene kant naar de andere kant bewegen, tot er in de 11e minuut een mooie aanval van Rohda leidde tot een eindschot die net over ging. Aan de kant van lijn komen er 2 scouts kijken bij Rohda Raalte F8, ze hebben wel de juiste wedstrijd uitgekozen :) In de eerste helft komt er nog 1 kans op de goal, maar die beland net op de paal.

In de 2e helft begint het gelijk weer goed. Veel druk vanuit achter, wat tot een aantal corners leidt. Maar dan begint het te rommelen na 5 minuten en laten we ons zelfs een beetje onder druk zetten. Gelukkig komt Lars met de verlossende 2-0 in de 10e minuut en daarna zat het weer helemaal goed. De laatste echte kans van Activia komt, maar onze keeper Luc loopt heel goed mee met de spits en drijft hem naar de buitenkant, waardoor de scoringskans weg was. Vervolgens weer een mooie aanval door Lars en Levy samen, maar de bal belandde via de voet van Levy op de paal. Ohhhhhh, het publiek was duidelijk aanwezig en voor Rohda Raalte F8. De 3e goal komt in de 15e minuut door de druk van alle spelers naar voren. De 4-0, de 5-0 en de 6-0 werden in de laatste 5 minuten gemaakt.

Het mooie van dit team was dat elke speler zich meer dan 100% inzette, voor het eerst echt samenspel te zien was en elk goal samen gevierd werd.