Pupil van de Week: Dyon van de Vegte had een geweldige middag!

Afgelopen zondag speelde Rohda Raalte thuis tegen Tubantia uit Hengelo. Bij deze wedstrijd was Dyon van de Vegte de Pupil van de Week. Hieronder zijn verslag van deze middag.

dyonvandevegte

Voor de wedstrijd: Ik ben Dyon van de Vegte. Ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6 van Basisschool De Korenbloem. Ik speel bij Rohda Raalte O11-6. Hier ben ik laatste verdediger en moet je goed je best doen om mij te passeren. Ik hoop dat het eerste van Rohda Raalte het net zo goed doet als ons team op dit moment en dat de 3 punten thuis blijven.

Mijn favoriete club is PEC Zwolle. Naast voetballen, zit ik bij de schaatsvereniging Sportief Oost en de Reddingsbrigade in Raalte. Ook speel ik graag op de X-box. Ik vind het tof dat ik pupil van de week ben. Ik kijk er naar uit om de wedstrijd tegen Tubantia 1 te zien. Tot zondag!

Na de wedstrijd: Hoi allemaal, Ik was op 9 oktober 2016 pupil van de week. Ik mocht me melden bij Alfons Nijboer. Hij nam me mee naar de rest van het team waarmee we nog even een deel van de wedstrijd bekeken van Rohda Raalte 2. Helaas verloren zij met 2-1. Daarna gingen wij naar de kantine van Rohda Raalte 1 en hadden we soep, broodjes en drinken. Ondertussen werd verteld dat ze moesten gaan winnen en nog veel meer.

Toen dit was afgelopen gingen we naar de kleedkamer. Hier werd verteld wie waar stond en er was harde coole muziek, ook waren de spelers nog even op hun mobiel. Daarna gingen wij naar buiten voor de warming-up. Hier mocht ik ook aan meedoen. Toen gingen we terug naar de kleedkamers en mocht ik mee naar de scheidsrechter. De scheidsrechter vertelde wat je moest doen zoals dat hij aangeeft wanneer iemand een vrije trap mag geven en zo.

Daarna gingen wij het veld op. Ik mocht met Jesper Harmens meelopen het veld op. Nadat we elkaar de handen hadden gegeven, mocht ik de aftrap doen en het eerste doelpunt maken. Het was een spannende wedstrijd. Na 32 minuten stond Rohda Raalte helaas met 1-0 achter. In de rust mocht ik nog even een balletje trappen met Ruben Tepperik. Gelukkig maakte in de 2e helft Coen van Heun de treffer voor Rohda Raalte en werd de eindstand 1-1. Ik vond het erg leuk om de reacties van de trainers, spelers en publiek te horen. Na afloop kreeg ik een Rohda-bal en lekkere patat.

Bedankt Rohda Raalte 1 en Supportersvereniging Rood-Geel voor de geweldige en gezellige middag!