Nieuws

Het wel en wee van Rohda Raalte O17-5: Winterstop

Vandaag de dag dat de wedstrijd in het teken staat van de 3e of 4e plek, het afscheid van Xavier en de winterstop. Iedereen is op tijd aanwezig. Vandaag moet het gebeuren. We willen niet dat de laatste wedstrijd van Xavier een domper wordt. Helaas wordt het voor Xavier geen transfer naar een andere club, maar heeft hij besloten om zijn voetbalcarrière te beëindigen (stoppen op je hoogtepunt). Na de voorbespreking en de belofte dat er bij winst feestpatat zal zijn beginnen we aan de wedstrijd.

img_2380

Iedereen op scherp, na de 0-1 die al vroeg viel kwam het besef dat het om meer ging en begonnen we te voetballen. Het was dan ook de dag dat we nog een derde plek konden bemachtigen. 4e plek zegt ook al niets dus vol aan de bak om ook die derde plek te behalen. Het loopt goed ook al mist onze kleine enthousiaste linker spits een enkele bal en laat hij zijn hoofd hangen gaan we vol door.

Het gaat ergens om dus we moeten wel, met een ruststand van 4-2 gaan we de kleedkamer in. Peptalk tactische wissels wetend dat we de wedstrijd nog niet hebben gewonnen. Beginnen we aan de tweede helft. Onze kleine spits heeft te horen gekregen dat dat hij zijn hoofd omhoog moet houden vol moet doorgaan dan komt alles goed. Na nog twee tegen goals begint het weer te lopen het enthousiasme straalt er dan ook vanaf. Bij het gehele team.

De score verloopt gunstig door goed spel en we lopen uit. En dan komt onze kleine spits aan de bal hoofd omhoog en ja hoor de bal in de kruising. Zo zie je maar weer blijf positief en alles komt goed. Het team pept elkaar nog eens flink op en we lopen uit naar een eindstand van 7-3. Gelukkig was onze andere leider nog net op tijd voor de laatste 15 min en de derde helft. Nu kunnen we met een mooie eindstand en een derde plek met elkaar de winterstop in.

Namens het team Rohda O17-5 wensen wij iedereen fijne feestdagen een goed en sportief 2017.

Stefan Westenenk
img_2383

Voor jou geselecteerd

Naar boven