Nieuws

Grote Rohda Raalte loterij van start

Iedereen doet mee en iedereen maakt kans op fantastische prijzen. Uiteraard zit er ook een financiële gedachte achter deze nieuwe opzet van de loterij die voorheen alleen de kosten van het Rabobank Gé Nijboer toernooi moest dekken en waarbij alleen de pupillen loten verkochten. Maar niet minder belangrijk is het bevorderen van het “WIJ” gevoel. Samen maak je de vereniging en samen sta je sterk. Het verbeteren van de accommodatie is als tweede doel van de verloting aangewezen.

Opmaak 1

De loterij zal in het weekend 18 op 19 maart van start gaan. Alle jeugd- en seniorenleden verkopen ieder 10 loten à €2,-. Ook de trainende leden nemen deel aan de verkoop. De loten zelf kopen mag uiteraard ook. De weekenden van 1 en 2 april en als back-up het weekend van 8 op 9 april worden alle verkochte en eventueel enkele onverkochte loten met de daarbij behorende penningen weer ingenomen.

Voor het organiseren van de loterij in deze vorm stelde het hoofdbestuur een eis: het moet een mooie prijzenpot worden. En dat is gelukt. Totaal streven we naar zo’n 30 leuke prijzen met 5 knallers.

1e prijs: Luxe voetbalreis voor 2 personen aangeboden door de Voetbalreisspecialist, aangevuld met zakgeld tot een totale waarde van € 1.250,00.

De volgende prijzen zijn mede mogelijk gemaakt zijn door Azerty
2e prijs: 40 inch TV Full HD van Samsung
3e prijs: Acer laptop 15,6 inch 128 GB SSD
4e prijs: Samsung Smartphone
5e prijs: Samsung Tablet

Namens de verlotingscommissie
(Theo Velderman / Wim Holterman / Rien van der Hooft / Corine Hazelhekke)

Voor jou geselecteerd

Naar boven