Nieuws

Rohda Raalte kan geen potten breken

Rohda Raalte is er zondagmiddag niet in geslaagd om de overwinning van vorige week tegen Alcides te verzilveren. In Nijverdal bleef het 0-0 en door de overwinning van Alcides zakt Rohda Raalte weer naar de 5e plaats en heeft het de nacompetitie om promotie niet meer in eigen hand.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte had het moeilijk in de beginfase. Op het knollenveld in Nijverdal wilde de bal niet goed rollen en het kon dus maar moeilijk zijn eigen spel spelen. Ook het negatieve voetbal van de Zweef hielp daar niet aan mee. De Nijverdallers deden er alles aan om Rohda Raalte niet in de wedstrijd te laten komen.

Toch kreeg Rohda Raalte na een half uur spelen steeds meer grip op de wedstrijd en begon ook een aantal kansen te creëren. Grootste kans was in de tweede helft voor Edilson Coelho die het aluminiumwerk raakte. De wedstrijd bloedde dood en zo bleef het 0-0.

Volgende week zondag staat dus de alles beslissende wedstrijd op het programma die gaat bepalen of Rohda Raalte zich gaat plaatsen voor de nacompetitie. Tvc’28, die zal moeten gaan spelen in de nacompetitie om klasse behoud, komt op bezoek op Sportpark Tijenraan. De Raaltenaren zullen moeten winnen en hopen dat Alcides punten verspeeld tegen Sc Bemmel. Aanvang is 14:00 uur.

Karakteristieken:
Toeschouwers: 400
Gele kaarten: Djeremy Zandvliet & Ronald Gomez (Rohda Raalte) & Tole Emanuel, Brunnekreef, Wennemers & Dikkers (de Zweef)

Opstelling Rohda Raalte:
Ruben Tepperik, Lennart Krijger, Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Thom Strijland (’82 Sander Blok), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet (’72 Ogúzhan Sahin), Edilson Coelho & Ronald Gomez.


Camera & Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven