Nieuws

Aanstaande zondag thuis tegen koploper VVOG

Een topaffiche aanstaande zondag. We ontvangen op sportpark Tijenraan koploper VVOG. De club uit Harderwijk heeft 2 punten meer dan de Raaltenaren. Een uitgelezen kans om dichterbij de kop van de 4e Divisie D te komen in dit rechtstreekse duel.

Rohda Raalte heeft na een tweetal mindere wedstrijden, zichzelf afgelopen zondag een goede dienst bewezen door met 1-4 te winnen in Lichtenvoorde van Longa’30. De komende twee wedstrijden zijn namelijk tegen de koploper en de nummer 2 op de ranglijst (TVC’28 uit). Mocht Rohda Raalte in beide wedstrijden een goed resultaat halen, dan kan het maar zo meegaan doen om de strijd in de 1e periode.

De ploeg uit Harderwijk degradeerde afgelopen seizoen uit de 3e Divisie en heeft als doel, zo snel mogelijk daar weer terug te gaan keren. In de statistieken van dit seizoen zien we dat de Harderwijkers makkelijker scoren dan de Raaltenaren (3,2 om 2,5 doelpunten per wedstrijd), maar meer doelpunten tegen krijgen dan de Raaltenaren (1,5 om 1,0 doelpunt per wedstrijd).

Het belooft dus een mooie wedstrijd te gaan worden aanstaande zondag. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren De Jong & Laan, Expert Raalte & Durison. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Midden. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Brondijk en Dhr. Waanders. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven