Nieuws

Rohda Raalte 1 geeft training aan JO13 jeugd

Vrijdagavond 12 mei stond bij Rohda Raalte in het teken van de JO13-jeugd. De JO13-jeugd kreeg deze avond training van het eerste elftal. Om half 7 verzamelden bij Rohda Raalte ruim 70 JO13-pupillen om training te mogen krijgen van de jongens van het eerste elftal. Na het verdelen van de teams vertrok iedereen naar het veld, waar op veld 4 en veld 5 ieder vier oefenvormen werden voorgeschoteld.

20170512_190050

In totaal waren 16 spelers van het vlaggenschip van Rohda Raalte aanwezig om de training te verzorgen, en dat allemaal onder supervisie van eindverantwoordelijken Frank Tempelman en assistent trainer Wibo Jonkman. Op de beide velden werd er vervolgens van zeven tot acht getraind, waar de verschillende voorbereide oefenvormen goed in de smaak vielen. Er werd scherp getraind en iedereen zette zijn beste beentje voor. Zowel trainers als spelers genoten zichtbaar van het voetballen.

Na de training werd er in de kantine afgesloten met chips en ranja, aangeboden door de supportersvereniging Rood-Geel. Alle aanwezige jeugdspelers gaven de hoofdmacht een daverend applaus voor de training. Afgelopen zondag waren de jeugdspelers opnieuw aanwezig bij Rohda Raalte, om hier het eerste elftal als tegenprestatie naar de overwinning te schreeuwen. En dat is gelukt: 5-0!

Voor jou geselecteerd

Naar boven