Nieuws

Rohda Raalte Jeugdloop 2017

Op zondag 19 november aanstaande vindt de zesde editie van de Rohda Raalte Jeugdloop plaats. In samenwerking met de organisatie van het Sallands Cross Circuit, welke in handen is van Atletiek Vereniging Salland, zal tijdens de AV Salland Crossloop te Raalte net als voorgaande jaren de Rohda Raalte Jeugdloop worden gehouden.

De organisatie van de Rohda Raalte Jeugdloop is in handen van Supportersvereniging Rood-Geel.

In totaal kunnen er 5 afstanden worden afgelegd, te weten:

– F-league, Onder 8 en Onder 9 : 1000 meter start 11:45 uur
– Onder 11, Onder 12 en Onder 13: 2000 meter start 11:15 uur
– Onder 15 : 3000 meter start 10:10 uur
– Onder 17 en Onder 19 : 5000 meter start 11:40 uur
– Onder 17 en Onder 19 : 10000 meter start 10:00 uur

De startnummers kunnen opgehaald worden tot een half uur voor de start van de wedstrijd bij de stand van Rohda Raalte in de foyer van het Hoftheater. Er zijn voor de ‘Rohda Raalte Jeugdloop’ een aantal prijzen te verdienen per leeftijdscategorie. Alle spelers van Rohda Raalte zullen in hun rood-gele wedstrijd shirt aan de start verschijnen, waardoor de ‘Rohda Raalte Jeugdloop’ goed zichtbaar zal zijn. De wedstrijden worden ‘s ochtends op en rondom het terrein van het Raalter HOFtheater gehouden.

Je kunt je voor de Rohda Raalte Jeugdloop uitsluitend opgeven via je leider of trainer welke een inschrijfformulier zal ontvangen. Alle inschrijvingen worden verzameld door Supportersvereniging Rood-Geel en gezamenlijk doorgegeven aan de organisatie van de AV Salland Crossloop Raalte. Ook deelnemers die al met de AV Salland Crossloop Raalte mee gaan doen en voetballen bij Rohda Raalte, worden uitgenodigd zich aan te melden, zodat ook zij kunnen meedingen naar de prijzen van de Rohda Raalte Jeugdloop! Zij kunnen lopen met hun eigen “AV Salland” startnummer.

2017 Inschrijfformulier Rohda Raalte jeugdloop

DEELNAME AAN DE ROHDA RAALTE JEUGDLOOP 2017 IS VOOR ROHDA RAALTE JEUGDLEDEN GRATIS!

Voor meer informatie kun je terecht bij de Supportersvereniging: rood-geel@rohdaraalte.nl.

Graag tot zondag 19 november!

Voor jou geselecteerd

Naar boven