Nieuws

Goed weekend voor Rohda Raalte

Rohda Raalte heeft zondagmiddag zeer goede zaken gedaan. Het zag koploper Longa’30 met 3-0 verliezen bij Stevo en de nummer 2 op de ranglijst, Rkzvc, speelde gelijk thuis tegen Rigtersbleek. Zelf wonnen de Raaltenaren met 3-1 van sv Schalkhaar.

Samenvatting RTV Oost:

Makkelijk ging het niet bij Rohda Raalte. Vlak voor de wedstrijd moest Thom Strijland de warming verlaten en moest er in de verdediging het één en ander omgezet worden. Don van Rossum kwam op de rechtsback positie en Lennart Krijger verhuisde naar het centrum. Dat was dan ook te merken in de beginfase van de wedstrijd. Schalkhaar kreeg enkele goede mogelijkheden om de score te openen, maar verzuimde. Rohda Raalte daarentegen benutte de eerste beste kans. Lars van Schooten nam de vrije trap en zette Coen van Heun vrij voor de keeper. Hij maaide vervolgens over de bal heen, waarna Lennart Krijger de bal simpel kon binnen tikken: 1-0.

Na de rust probeerde Schalkhaar wat terug te doen, maar Rohda Raalte bleek de meest effectieve ploeg deze middag middels doelpunten van Djeremy Zandvliet en Teun Bakhuis die wel een hele mooie goal maakte (zie samenvatting RTV Oost).

Door dit resultaat verkleinde Rohda Raalte het verschil naar de kop van de ranglijst naar zes punten, met drie duels minder gespeeld te hebben. Volgende week staat de altijd zeer lastige uitwedstrijd tegen Tubantia in Hengelo op het programma.

Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Nabeschouwing RTV Oost:

Karakteristieken:
’18 1-0 Lennart Krijger; ’50 2-0 Djeremy Zandvliet; ’63 3-0 Teun Bakhuis; ’87 3-1 Twan Huijsmans
Geel: Don van Rossum (Rohda Raalte)
Scheidsrechter: Dhr. Barrett
Toeschouwers: 250

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Don van Rossum (’46 Stefan Beltman), Lennart Krijger, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson José Coelho (’46 Mart Lugtenberg) & Teun Bakhuis (’83 Jaouad Akloud).

Voor jou geselecteerd

Naar boven