Nieuws

Uitwedstrijd in Noordwijk

Rohda Raalte reist aanstaande zondag af naar Noordwijk om daar de strijd aan te gaan met SJC. Het wordt tijd dat we eens een keer punten gaan halen tegen SJC. In de vorige drie ontmoetingen werd er telkens verloren en telkens kreeg Rohda Raalte er 3 om de oren. Tijd dus om de boel eens om te draaien!

Met veel zelf vertrouwen reist Rohda Raalte naar Noordwijk. De selectie wordt als maar sterker. Max Koelen sluit ook weer aan. Er is dus keuze voor trainer/coach Laurens Knippenborg. De opstelling wordt natuurlijk zondag bekend.

Ook in de strijd om de 2e periode is deze wedstrijd belangrijk. De Raaltenaren staan momenteel op de 1e plaats, met 1 punt voorsprong op Hoogeveen dat eveneens een moeilijke wedstrijd op het programma heeft staan in het Groningse Haren tegen Be Quick 1887. Westlandia staat in de 2e periode op een 3e plaats met 2 punten achterstand en 4e staan Purmersteijn en RKAVV op 3 punten.

In de reguliere stand staat Rohda Raalte op slecht 3 punten van koplopers HBS en RKAVV. SJC Noordwijk staat één plaats onder Rohda Ralte met 2 punten minder. Kortom, het beloofd een spannende pot voetbal te worden.

Als het mee zit, is er aanstaande zondag weer een livestream te zien van deze topper. De link daarvan wordt aangekondigd op Twitter (@RohdaRaalte). De wedstrijd vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Smit. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Jansen en Dhr. Akdeniz. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven