Nieuws

Tino Stoop nieuwe trainer Rohda Raalte JO19-1

Rohda Raalte is met de 54 jarige Tino Stoop uit Almelo een overeenkomst aangegaan als trainer/coach JO19-1 voor het komende seizoen. Op dit moment is hij trainer van SV Spakenburg 2.

Tino is naast zijn dagelijkse werkzaamheden (momenteel op Landstede Sport en Bewegen in Zwolle) al een aantal jaren verbonden aan de Bas van de Goor Foundation als trainer-coach van het nationale voetbalteam voor kinderen met diabetes.

Daarnaast is Tino drie keer voor de Bas van de Goor Foundation in New York geweest voor het lopen van de city marathon, waarvoor hij in totaal bijna EUR 15.000 heeft ingezameld. Met hetzelfde doel zoekt hij sponsoren voor de BikeChallenge waaraan hij zal meedoen; een meerdaagse fietstocht die van 15 tot en met 22 september 2018 in de Sierra Nevada (hooggebergte in Zuid-Spanje) plaatsvindt.

Dit alles om het voor kinderen met diabetes mogelijk maken om aan sport te doen en te leren omgaan met hun beperking. Via deze link is alle informatie over de Bas van de Goor Foundation en de Challenge te vinden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven