Nieuws

Kadernieuws

De technische stuurgroep heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Na onder andere bezig te zijn geweest met Rohda Raalte 1 is het nu tijd voor onder andere de jeugdafdeling. Het volgende mogen we weer bekend maken:

Mathijs Cents
Mathijs heeft dit seizoen Rohda Raalte JO19-2 onder zijn hoede gehad. Ondanks wat aanloopproblemen is dit is zo goed bevallen dat hij dit komend seizoen weer voor deze groep gaat staan. De Technische Stuurgroep is hier blij mee.

Lars te Wierike
Lars is ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren jeugdtrainer. Heeft meerdere teams onder zijn leiding gehad en de laatste 2 jaar bij Rohda Raalte JO11-1 zijn waarde bewezen. Het diploma TC3 gaat hij de komende periode afronden. Daarnaast laat Lars zien dat hij een goede ontwikkeling als trainer/coach heeft doorlopen. Om deze redenen verdient Lars het om het komende seizoen Rohda Raalte JO13-1 onder zijn hoede te krijgen.

Lennix Lugtenberg
Het komende seizoen staat Rohda Raalte JO12-1 onder leiding van Lennix Lugtenberg. Lennix maakt als trainer een goede ontwikkeling door bij Rohda Raalte. Wij zijn dan ook blij te melden dat Lennix volgend seizoen Rohda Raalte JO12-1 in goede banen gaat proberen te leiden. Het huidige seizoen is Lennix trainer van Rohda Raalte JO11-2.

Voor jou geselecteerd

Naar boven