Nieuws

Terugblik en impressie Korbeld Rohdadag 2015-2016

Traditioneel werd het seizoen afgesloten met de Korbeld Rohdadag. Afgelopen 18 juni was het een dag feest, ondanks de degradatie van het eerste. Maar de vereniging bestaat niet alleen uit het eerste, zo was er voor ieder wat wils, voor jong en oud! De organisatie onder leiding van Ruben van der Woude had alles weer prima geregeld.

Rohda-dag 2016

Rohda-dag 2016

De jeugd had de traditionele Ouder-Kind wedstrijden en kreeg aan het einde patat en ranja. De oudste jeugd en senioren konden meedoen met het golfvoetbal en weer anderen konden een lekker potje klaverjassen. Ook was er de finale van het latje trappen van Supportersvereniging Rood-Geel. Dj Wesley draaide feestelijke muziek voor je jongste jeugd.

Na het buffet van Joop van den Enk en met de heerlijke afsluiting met ijs van Herman Smit (aangeboden door List Horecagroothandel) kon de feestavond beginnen. Natuurlijk waren de veteranen weer van de partij om de feestavond met het Rohdalied feestelijk in te luiden en kon de avond ‘Heel Rohda Raalte zingt’ beginnen onder leiding van Johan Bril en Jurgen Besten.

Ook waren er officiële momenten en diverse prijsuitreikingen. We hebben het dan over de ‘Vrijwilliger van het Jaar’ (Sil Hoonhorst), winnaar ‘Scorito Eredivisie’ (Demi Goedkoop), ‘Doelpunt van het Jaar’ (Lars van Schooten) en ‘Speler van het Jaar’ (Dirk-Jan Klijn Velderman)’. Het was uiteindelijk tot in de kleine uurtjes gezellig met leden van de Stöppelkaters achter de bar.

Hieronder ziet U diverse filmpjes en foto’s van deze geweldige dag!

ROHDA Raalte TV: Vrijwilliger van het Jaar:

ROHDA Raalte TV: Doelpunt van het Jaar:

ROHDA Raalte TV: Speler van het Jaar:

ROHDA Raalte TV: Prijsuitreiking Scorito:

ROHDA Raalte TV: Opening feestavond door de Veteranen:

Foto’s: Vanessa Driessen & Erik Roelofs

Foto’s Korbeld Rohdadag 2016 Teamfoto’s



Foto’s Korbeld Rohdadag 2016 Jeugd



Foto’s finale Latjetrappen 2015-2016



Foto’s voetgolfcompetitie en klaverjassen



Foto’s Korbeld Rohdadag 2016 Feestavond

Foto’s: Vanessa Driessen & Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven