Nieuws

Afscheid Gerard Klein Douwel na 56 jaar Bardienst

Gerard was er altijd op donderdag avond. We weten niet anders. Stipt op tijd, altijd een vast ritueel op de avond en ook duidelijk als de avond weer voorbij was met ‘de laatste ronde’. Ook willen wij Betty, Gerard zijn vrouw, bedanken voor het laten gaan van haar Gerard naar Rohda Raalte.

afscheidgkd

Gerard werkte tot voor een aantal jaren geleden met zijn vaste groep Diny en Annie. Ooit gezegd dat ze samen zouden stoppen, maar Gerard ging toch nog maar even een paar jaartjes door en werkte met nieuwe mensen nog met plezier. 56 jaar geleden begon Gerard als jonge man als de helpende hand in de gymzaal, die telkens omgebouwd moest worden als kantine. Allerlei verbouwingen meegemaakt. Super drukke avonden op de donderdagen en vaak keihard moeten werken. Ook de kassa en pin tijdperk meegemaakt en heeft vele mensen zien komen, maar ook veel mensen helaas zien gaan.

1989 benoemd als Lid van Verdienste. In 2011 benoemd als Vrijwilliger van het Jaar vanwege je 50 jarige Jubileum als vrijwilliger. Het zit er op, maar wij hopen je nog wel veel te zien op het sportpark bij Rohda Raalte. We wensen Gerard en Betty veel plezier in het reizen en vakantie vieren in goede gezondheid. Bedankt namens het bestuur en namens alle mensen, die jaren hier op donderdag zijn geweest en door jou prima zijn geholpen in alle gezelligheid.

Voor jou geselecteerd

Naar boven