Nieuws

Aanmelden en wijzigen lidmaatschap nu nog makkelijker

Om aanmelding, een wijziging of afmelding bij onze club door te geven moest men in het verleden naar de winkel van Schulten lederwaren. Ruim vijf jaar geleden werd naast Schulten Lederwaren ook de mogelijkheid geboden om via onze website de formulieren digitaal in te vullen. Dit was voor toen een stap in de goede richting. Om verder te ontwikkelen is er vorig jaar een begin gemaakt met het realiseren van een nieuwe en verbeterde omgeving. Hierdoor kunnen er vanaf nu via de website allerhande zaken rondom het lidmaatschap volledig digitaal afgehandeld worden.

Waar kun je de nieuwe omgeving vinden?
Het onderdeel “Lid worden” is inmiddels gereed. De onderdelen met betrekking tot wijzigingen, afmelden en het stellen van vragen zullen de komende maanden opgepakt worden. Er is wel een tijdelijke oplossing gerealiseerd.

Op de hoofdpagina heb je onder “Club” en “Contact” de keuze “Lidmaatschap”. Op de lidmaatschapspagina staat naast de e-mailadressen van de coördinatoren van de diverse leeftijdsgroepen ook het privacy-beleid van Rohda Raalte vermeld. Door te klikken op de link “Lid worden?” kom je op de pagina waar wat aanvullende zaken met betrekking tot het lidmaatschap vermeld staan met hyperlinks naar de diverse aanmeldmogelijkheden.

Het doorgeven van aanmeldingen, wijzigingen en afmeldingen in de winkel van Annie Schulten is per heden niet meer nodig en dus beëindigd.

Via deze weg willen wij de medewerkers van Schulten Lederwaren hartelijk danken voor hun jarenlange inzet voor Rohda Raalte.

Wim Holterman
ledenadministrateur

Voor jou geselecteerd

Naar boven